Mielenkiintoinen, joskin vähän tylsältä kalskahtava vuosihoroskooppi on taas luettu. Eipähän ainakaan sydämessä sykähtänyt tai vatsanpohjasta kouraissut mitenkään huomattavasti, jotta luultavasti tasaista vauhtia mennään taas tämäkin vuosi, mikäli tähtiin on uskomista. Oikeasti mä en hirveän paljon noihin horoskooppeihin luota, mutta kyllä kait ne jotain suuntaa antaa. Ehkä? Luottamus horoskooppeihin, ainakin iltapäivälehtien versioihin meni viimeistään silloin, kun junassa vieressäni istui nuori nainen, joka kiivaasti näpytteli läppärille päivän lehteen horoskooppeja. Ja voin kertoa, että se tyttö ei tähtiin katsellut niitä kirjoittaessaan :D No joo, ehkä ihan oikeat astrologit pystyvätkin jotain "ennustamaan" tähtien liikkeitä tutkiessaan, mutta kyllä mä silti olen sitä mieltä, että aika arvausleikkiä tuo tulevaisuus on. Ja ihan hyvä, että onkin.

Tietysti joskus olisi vallankin mukavaa, jos saisi edes hiukan vihiä siitä, miten tietyt asiat kehittyvät, tai että onko sitä uutta rakkautta luvassa tänä vuonna. Jäisi ainakin monta turhaa baarireissua väliin, jos tietäisi että The Lovestory-arpa ei osunut kohdalle juuri tänä vuonna. Sitä tavallaan osaisi ehkä eri tavalla nauttia nykypäivästä, jos ei olisi jatkuvasti päällä sellainen "jotain puuttuu mun elämästä"-fiilis. Kun tietäisi, että se joku kyllä lienee tuloillaan jossain vaiheessa, mutta ihan lähitulevaisuudessa sitä ei kannata odotella.

Blaah ja diipadaapa. Taidanpa mennä lukemaan Ilta-Sanomien horoskoopin :D

 

Neitsyt

Yleisnäkymät:
Saturnuksen vaikuttaessa merkissäsi oppositiossa Uranukseen ja loppuvuodesta vielä neliössä Plutoon, tulet olemaan koko vuoden tavallista kovemmassa paineessa kaikkien suunnitelmiesi ja päätöstesi kanssa. Maailman muuttuessa ankaralla sykkeellä, olet väistämättä tapahtumien keskipisteessä ja sinun ratkaisuillasi tulee olemaan ratkaiseva merkitys koko ihmiskunnalle. Kukaan muu ei tiedä, mitä missäkin tilanteessa tulisi tehdä, joten sinun on pystyttävä täysin itsenäisiin ja itsekkäisiin päätöksiin selvitäksesi kunnialla vuoden loppuun. Kovimmat paineet ratkaiseville päätöksille ovat helmikuussa ja syyskuussa opposition ollessa tarkimmillaan. 

Menestys:
Onnen ja menestyksen planeetta Jupiter vaikuttaa merkkiisi 150 asteen kulmassa, jolloin haasteet kultasuonen löytämiselle ovat tavallista korkeammalla, joskin myös aarteen koko on vastaavasti moninkertainen kaikkiin odotuksiisi verrattuna. Mitä sitten voisit tehdä onnistumisesi eteen? Luottaa omiin unelmiisi ja omaan syvältä kumpuavaan innostukseesi, vaikka ne vaikuttaisivat aivan utopistisilta. Tiukimmat heittäytymiset on viisasta ajoittaa toukokuulle, heinäkuulle ja joulukuulle 2009, jolloin Neptunus ja Pluto ovat yhtymässä keskenään ja rakentavat mahtavia visioita jokaisen Neitsyen tulevaisuuteen. Luota omiin hurjiin visioihisi ja uskalla tehdä peruuttamattomia päätöksiä, niin pääset nauttimaan kokonaan uudesta ja ainutlaatuisesta elämästä.

Rakkaus:
Venus viihtyy merkissäsi 20.9 – 13.10 välisen ajan ja tekee tällä välillä vielä yhtymää Saturnukseen, jolloin on paras mahdollinen aika tehdä konkreettisia päätöksiä oman rakkauselämäsi kannalta. Pelkkää romantiikan läiskettä ei kuitenkaan ole odotettavissa, sillä tänä vuonna asetat todella kovat vaatimukset kumppaniehdokkaallesi Uranuksen oppositiosta johtuen. Samalla kun kaipaat aitoa sitoutumista ja ehdotonta rakkautta, tarvitset itsellesi enemmän tilaa ja vapautta kuin vuosikausiin. Suhteen rakentaminen ei ole mahdollista, ellei kumppanisi ole riittävän itsenäinen antaakseen sinulle tilaa elää omaa elämääsi ja nauttia vapaudestasi. Kun nämä ehdot täyttyvät, on tiedossa jotain niin upeaa, että se tulee täyttämään sydämesi vuosiksi eteenpäin suurella kiitollisuudella kumppaniasi kohtaan.