Leiriltä palattuani odotteli blogin kommenttilaatikossa pari mukavaakin mukavampaa yllätystä!

Ensimmäinen yllätys tuli Stanstan taholta - valokuvahaaste. Haasteen säännöt tulevat tässä:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.

2. Valitse neljäs kuva kansiossasi ja julkaise se blogissasi.

3. Selitä kuva.

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Ja kuva itsessään tässä:

Kuvahan on suorastaan loistava laadultaan, kuten näette Kieli ulkona. Minulla on kone tulvillaan kuvia näistä otuksistani, suurin osa tuollaisia epäonnistuneita. Joko tärähtäneitä, valottuneita tai sellaisia, jossa näkyy kauheasti maisemaa, ja ehkä korva, hännäpää taikka tassu.
Tätä nimenomaista kuvaa olen näköjään vähän shoppaillut, ja laittanut siihen tuollaiset ihanat vihreänkukertavat reunat. Mutta tavallaan minusta tuo on ihan makee noin! Ja kuvan kohdehan on nuorempi saksalaisvahvistukseni - Vinski nimeltään. Vinskistä tulee isona suojelukoira, jos luoja suo. Schutzhund rodun omalla kielellä Hymy

*********

Sitten seuraavaan, eli Neiti F. puolestaan osoitti minulle kauniiden saatesanojen kera tälläisen palkinnon.

Luonnollisesti olen kovin otettu tästä pystistä, mutta erityisesti Neiti F:n mieltä lämmittävistä sanoista. En voi tähän muuta todeta kuin samoin!!!
Täydestä sydämestäni!

Tämän pystin säännöt tulevat tässä:

1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin
3. Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.
4. Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.
5. Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Jostain syystä mun linkittäminen ei nyt onnistu, mutta voisin näin äkkiseltään todeta, että kaikki tuolla suosikeissani olevat blogit ovat tämän pystin ansainneet. Pitkäaikaisimpia blogiystäviä ovat Roxy, Neiti F., Dolce sekä Sirenita, Sadetta unohtamatta, mutta myös monet muut. Uudet tuttavuudet ovat temmanneet mukaansa joko elämällä minun menneisyyttäni Cool, tai ovat muuten vain ihmisen kirjoittamia!

KIITOS teille kaikille siitä, että välitätte!