Stanstan blogista kaappasin itselleni jälleen yhden listattavan meemin. Tarkoituksena on siis listata 5 addiktiotaanHymy

Listauksen kunniaksi mukana tuli myös tällainen "kunniamaininta".

No niin, katsotaanpa, mitä saan aikaiseksi.

1. Tupakka on ehdoton addiktioni. Viime aikoina lopettaminen on käynyt yhä useammin mielessäni, ja aionkin sen lopettaa jossain vaiheessa. Mutta en vielä, eräs toinen projekti pitäisi saada onnistuneesti päätökseen ennen sitä.

2. Ruokaan minulla on jonkinlainen riippuvuussuhde. Saatan olla syömättä kunnolla päiväkausia, mutta kun "tajuan" asian, minulle tulee paniikinomainen tarve korvata menetetyt ruokailuhetket. Sanotaanko, että joissain tilanteessa tuntuu, kuin minulla olisi jonkinlainen syömishäiriö. En tosin oksenna ruokaa, tai jätä tarkoituksella syömättä, mutta silti... En syö pysyäkseni hengissä, vaan syön koska ruoka on mun mielestä hyvää. Ja tietysti kaikki herkut...Päättämätön

3. Aamukahvi on ehdoton must. Ilman sitä ei kone käynnisty, ja olenkin valmis ultimaalisiin suorituksiin taatakseni aamuisen kahvihetken. Vähintään kaksi kupillista menee ennen töihinlähtöä, ja töissä vielä kolmas.

4. Liikunta on tärkeää, kunhan se tapahtuu omilla ehdoillani. Rakastan kaikkia joukkuepelejä, mutta tarvitsen myös yksilösuorituksia Silmänisku . Jos menee muutama päivä, etten pääse lenkille, kiipeilen seinille. Mihinkään hulluun itsensärääkkäykseen en ryhdy, mutta pientä sykettä nostavaa äksöniä tarvitsen tasaisin väliajoin.

5. Mitähän vielä? No, sanotaanko nyt sitten nuo eläimet. En voisi kuvitella elämääni ilman lemmikkejä. Vaikka olenkin monesti miettinyt, miten paljon helpompaa elämäni olisi ilman niitä. Ja miten paljon enemmän minulla olisi aikaa ilman niitä...mutta aikaa mihin? Niinpä. Ei, en voisi olla ilman rakkaita elukoitani. Ikinä.

 Sellaisia additkioita tällä tytöllä. Ei oikeastaan niin pahoja sittenkään -eihän? Silmänisku