Wau. Tekipähän kunnon loma poikaa! Vaikka ihan kotona oltiinkin, niin tuli kyllä niin oikeeseen saumaan tää "pakkoloma". Tokihan olisin voinut jatkaakin lomailua vielä, mutta valitettavasti tänne sorvin ääreen se vaan oli palattava.

Olin lauantaina viihteellä. Kaverilla oli tuparit uudessa, hienossa talossaan, ja paikalla oli paljon tuttuja. Vedettiin Singstaria oikein täydestä sydämestä, ja naurettiin vedet silmissä. Myöhemmin illalla yöllä lähdettiin baariin pienellä porukalla.
Joku kevätpörriäinen lienee ollut hereillä, koska paikka pullisteli väkeä niin, että jouduttiin jopa jonottamaan sinne hetken aikaa.

Pikasilmäyksellä löytyi pari ihan mukiinmenevännäköistä kaveria, varsinkin toinen oli sellainen, joka kyllä kiinnitti huomioni. Ja ilmeisesti minä hänen, kun kovasti keskusteltiin hymyin ja katsein :D . Joka tapauksessa meillä oli hiukan liian hauskaa omassa porukassamme (2 naista ja 2 miestä), että flirtti jäi mun puoleltanin vähän vaiheeseen. Siinä viimeisten hitaiden aikana sitten vielä loin silmäyksen kaveriin, joka katseli minuun päin kaihoisasti. Samalla kuitenkin toinen seurueemme miehistä pokkasi minut tanssimaan, ja niinpä siis jäi yritykseksi tämä mieselämän vilkastuttaminen siltä erää.

Jatkoille lähdettiin meille. Olin tietysti kovaan ääneen uhonnut, etten ole koskaan hävinnyt Trivial Pursuitissa, ja sitähän piti sitten lähteä porukalla testaamaan. Lopputuloksena oli kello seitsemään aamulla kestänyt pelirupeama, 1 kpl totaalisammuneita mieshenkilöitä sohvallani, 1 kpl kiukkuisia tekstiviestejä ko. miehen vaimolta. Yritettiin siinä selvittää tätä kaveria ja tiedustella, mahtaisiko hän tarvita kyytiä kotiin, mutta ilmeisesti tuo viesti oli ollut sen verran paljonpuhuva, että mies totesi miellyttävämmäksi vaihtoehdoksi jäädä siihen mun sohvalleni nukkumaan.

Sitäkin sitten vielä pohdittiin kaverini kanssa, että miten taas näinkin viattomasta jutusta saadaan tietyin elementein selkeä "pettämistapaus". Vai mitä itse ajattelisit, jos miehesi/vaimosi kertoisi olleensa kahden vastakkaisen sukupuolenedustajan kanssa pelaamassa lautapelejä ja sitten sammuneensa sohvalle? Jep. Ja tässä tapauksessa kun kyse ei ihan oikeastikaan ollut mistään muusta ja me kaikki ollaan tuttuja pitkän ajan takaa...

Pöh, se siitä. Niin joo, tämä sohvalle sammunut kaveri sattuu vielä olemaan pojan sählyjengin huoltaja..joten meinasi kyllä pojalla leuat loksahtaa, kun tuli mummin kanssa kotiin seuraavana päivänä, ja sohvalla kuorsasi tutun näköinen kaveri :D

Itse olin sunnuntain sitten niin infernaalisen krapulan kourissa, etten paljon ennen klo kuutta illalla saanut raajojani sängystä ylös. Ja voisin väittää, että vielä näin tiistainakin on tiettyjä olotiloja, jotka eivät kuulu normaaliarkeen...