Niin se menee, rakkaat ystävät, aika aikaansa kutakin.

Bloggaaminen on ollut mulle henkireikä, ja erityisesti täältä saatujen jo livemaailmassakin tuttujen kanssa on monta pahaa oloa selätetty sillä korvaamattomalla tuellanne.

Kuitenkin, anonymiteettini on tietysti nimien sun muiden ilmitulon jälkeen kärsinyt sen verran, etten enää sittenkään uskalla kirjoittaa ihan oikeista asioista. Olen siis koko maailmalta salaa bloggaillut muualla. Siellä kirjoitan vain itselleni, ja pelkään sitä päivää, että sinne ensimmäinen kommentti tupsahtaa :)

On kuitenkin selvää, että kahta blogia en pysty, enkä jaksa ylläpitää. Niinpä siis tämän blogin pitämisen luovutan suosiolla (ellei nyt sitten heti huomenna tapahdu jotain mullistavaa josta pitää päästä avautumaan). Jätän kuitenkin sen varauksen, että haluan vielä joskus täällä kertoa julkisesti jotakin, joten blogi jää virallisesti vain "tauolle". Ehkä kirjoitan, ehkä en :)

Suurimman osan vakkarikommentaattoreistahan jo tunnenkin myös livenä, ja näin ollen yhteydet varmasti säilyvät muita teitä, eli ette te minusta niin helpolla pääse.

Toivon, ettette kuitenkaan loukkaannu. Kyse ei ole siitä, ettenkö haluaisi myös näitä kipeitä ja ehkä nöyryyttäviäkin asioita teille kertoa. Mulla ei vaan ehkä olisi kanttia tavata teitä enää sen jälkeen, ja sille haluan kuitenkin jättää vielä mahdollisuuden.

Hyvää ja aurinkoista kesää kaikille!

Terv. Cherry

P.S. Jos joku sattuu sen salaisen blogini bongaamaan, niin pidättehän asian omana tietonanne, kiitos :) Kommentoida toki saa kaikesta huolimatta.

P.P.S. Olette rakkaita!