Siinä on kyllä jotain mystistä. Se kertoo, vihjailee ja leikittelee. Itse koittaa työntää ajatuksia kauemmaksi, kunnes yhtäkkiä joutuu toteamaan vaiston olleen taas oikeassa.

Kirjoittelin tuonne Neiti F:n blogiin eilen kommenttilootaan jotain pulinaa unista ja alitajunnasta. Samassa yhteydessä mainitsin, että eräänlainen menneisyyden haamu nimeltä K on pyörähtänyt mielessäni kerran jos toisenkin viime päivinä. Siis ei missään nimessä niin, että haikailisin K:ta tai muuta sellaista, mutta lähinnä siis vilahtanut mielessä ja taas painunut takaisin jonnekin aivolokerikkoon. "Naureskelin" samaisessa kommentissa, että varmaan taas kohta sitten törmään siihen jossain (krapulaisena yöpuvussa tai jtn...)

Kuinka ollakaan, tänään K lähestyi minua viestillä. Yli puoleen vuoteen en ole herran kanssa ollut tekemisissä, enkä oikeastaan sen kummemmin yhteyksissäkään. Ja rehellisyyden nimissä, en edes muista toivotettiinko edes hyvät joulut toisillemme. Muistaakseni uuden vuoden toivotukset sille laitoin, mutta se ei mun mielestä koskaan vastannut siihen mitään. Ja edelleen ollakseni itselleni ja muille ihan umpirehellinen, niin en kyllä ole kovin montaa ajatusta tyypille suonut pitkiin aikoihin enää.

Viestin sisältö oli suurin piirtein tällainen:
Moro! Miten menee? Kovin on hiljaista ollut meikäläisen puolelta viime aikoina, sorry! Ei muuten ehditty kahville ennen joulua, miten ois ennen kesää?

Onkohan hiirulaisen kanssa sukset ristissä? Vai mistähän valovuoden takaa se nyt taas muisti olemassaoloni? No, en ainakaan ilmeisesti onnistunut shokeeraamaan sitä ihan täysin hehkeällä krapulailmestykselläni tässä taannoin Silmänisku

Vastasin sille, että ennen kesää käy varmaan ihan hyvin... ja näillä näkymin siis tarkoittaa ensi viikkoa.

Että näin. Nyt täytyy sanoa, että mä en kyllä keksi mitään puhuttavaa sen kanssa.