Nauru

Ihanin saatesanoin Stansta muisti minua tällaisella kunniamaininnalla:

Voisin tässä samoin tein vastata Stanstalle, että blogisi koukutti minut ensimetreillään, ja säännöllisesti siellä vierailen edelleenkin, vaikka kommentointini on kovin köyhää. Kirjoitustyylisi on mahtava, ja niin jotenkin rehellinen ja vilpitön. Tykkään! Iso rutistus sinulle Hymy

Olen taas niin laiska, etten jaksa tätä postailla eteenpäin muuten kuin tämän postauksen välityksellä, ja se menee ilman muuta "vakkareille". Jokainen saa sitten itse pohtia onko vakkari vai ei, mutta tiedätte, että olette jokainen minulle tärkeä, ja moni alkutaipaleen lukija tietää myös, miten suurena apuna olette olleet vaikeina hetkinä. Silloin kun luuli, että pohja oli jo tullut vastaan, mutta upposikin vielä syvemmälle.

Liikutun ajatuksesta, miten jokainen on tavallaan tsempannut ja auttanut. Neiti F:n kanssa soiteltiin jo melko alkuvaiheissa. Samoja asioita kun käytiin läpi, ja elämä oli välistä ihan kamalaa. Mikäs sen parempaa kuin ajatuksetlukeva vertaistuki. KIITOS niistä, Neiti F.!

Dolcen nasevat kommentit oikeissa paikoissa palauttelivat aina maanpinnalle sieltä pilvilinnoista, eikä muuta voi tässä vaiheessa kuin todeta, että oikeassa olit, monessa asiassa! KIITOS niistä, Dolce!

Roxy ansaitsee oikein erikoismaininnan hovikampaajana Silmänisku. Et arvaakaan miten kivalta pelkästään se ele tuntui! KIITOS siitä, Roxy!

Kiitokset kuuluu ihan kaikille lukijoilleni muutenkin!

**********

Oma arkeni on taas jostain syystä pyörähtänyt ihan hullun hektiseksi. Töissä on kiirepaniikkituskapaska ja kotona sama meno jatkuu. En kertakaikkiaan ole jaksanut koota ajatuksia niin paljoa, että saisin tänne blogiin mitään selkokielistä tekstiä aikaiseksi. Paljon olisi sanottavaa, ja paljon asioita olen painanut mieleeni, jotta niitä julkaisen sitten täällä. Mutta sitä päivää odotellessa, että saan kaiken taas ymmärrettävään muotoon!