Aargh. Mä olen huono lopullisten päätösten kanssa. Ihan siis surkea. Ja sehän on nähty mm. noissa miesjutuissa. Montakohan "nyt se on loppu"-lausahdusta olen suustani päästänyt, vain todetakseni, että ei ollutkaan.

No joo, vielä pidän kuitenkin kiinni siitä, että tämä blogi vaikenee. Ainakin nyt hetkeksi.

Oli kuitenkin pakko vielä teidän tuttujen (ja ei niin tuttujen) kanssa jakaa vielä tämä tuolta eräästä vuodenvaihteen postauksesta kaivamani horoskooppi:

Menestys:
Onnen ja menestyksen planeetta Jupiter vaikuttaa merkkiisi 150 asteen kulmassa, jolloin haasteet kultasuonen löytämiselle ovat tavallista korkeammalla, joskin myös aarteen koko on vastaavasti moninkertainen kaikkiin odotuksiisi verrattuna. Mitä sitten voisit tehdä onnistumisesi eteen? Luottaa omiin unelmiisi ja omaan syvältä kumpuavaan innostukseesi, vaikka ne vaikuttaisivat aivan utopistisilta. Tiukimmat heittäytymiset on viisasta ajoittaa toukokuulle, heinäkuulle ja joulukuulle 2009, jolloin Neptunus ja Pluto ovat yhtymässä keskenään ja rakentavat mahtavia visioita jokaisen Neitsyen tulevaisuuteen. Luota omiin hurjiin visioihisi ja uskalla tehdä peruuttamattomia päätöksiä, niin pääset nauttimaan kokonaan uudesta ja ainutlaatuisesta elämästä.

Arvatkaa, toivonko sieluni pohjasta, että kerrankin tuo osuisi oikeaan? Jep, oikea vastaus on Kanada Silmänisku